he icon   en icon

LOGIN
התחברות או הרשמה
להמשך הרשמה ידנית – לחץ על כפתור ההרשמה, להרשמה/כניסה מהירה בעזרת חשבון רשת חברתית – לחץ על הלוגו בכותרת

אפס סיסמה - שכחתי את שם המשתמש

שם משתמש
סיסמה
זכור אותי

בכדי לכתוב בפורום יש להרשם או להתחבר - ההרשמה/כניסה מתבצעת מכותרת האתר.  

ברוך הבא, אורח
שם משתמש: סיסמה: זכור אותי
ברוכים הבאים לעולם הבדיקות, כאן אתם מוזמנים לשאול כאוות נפשכם לגבי מקצוע הבדיקות וה-QA, כיצד ניתן להיכנס, מה כדאי ללמוד, היכן כדאי ללמוד, שאלות מראיונות וכד'.
(אנא הקפידו על טוהר הפורום - טענות כלפי גורמים שונים יש להעלות תוך גיבוי עובדתי ובצורה מכובדת, פרסום סמוי ללא גילוי נאות אסור בתחליט האיסור - כתיבת עובדות והמלצות מותר)
כאן אין לפרסם הודעות עבודה או חיפוש עבודה - אלא רק בפורום המתאים.

נושא מי מבלבל את הבוגרים- כך שלא יימצאו בלינקדאין?

מי מבלבל את הבוגרים- כך שלא יימצאו בלינקדאין? 24 דצמ 2013 19:27 #1072

• halperinko
  • halperinko's Avatar
  • מנותקים
  • Administrator
  • פוסטים: 836
  • תודות שהתקבלו 35
  • קארמה: 3
מי מבלבל את הבוגרים- כך שלא יימצאו בלינקדאין?

בזמן האחרון שמתי לב לתופעה המוזרה הבאה:
מצד אחד טוב לראות כי הם מודעים לצורך להרשם בלינקדאין לשם חיפוש עבודה, ולצורך לבנות פרופיל בתקווה שמגייסים רלוונטיים יפנו אליהם,
מאידך יש איזו תופעה שנראית קשורה לכמה מוסדות הדרכה לבודקים - או אולי פשוט העתקה עצמאית בין הבודקים הצעירים, אשר משום מה אינם מגדירים בכותרת הפרופיל שלהם כי הם אנשי בדיקות / QA - אלא כל מיני הגדרות מוזרות כמו:
Computer Software Professional
Software Engineer
Telecomunication Professional
והאהובה עליי במיוחד - השארת השדה ריק כך שמופיע --- (מה שדיי מבטיח שהוא גם יישאר כך)
כשבפנים ניתן לראות כי מדובר בבודק תוכנה המחפש עבודה.

אחרים מדווחים על כל מיני מיקומים בחברות ללא כל סימוכין לכך בפרופיל, כשמאידך מופיע להם רק תאור קורס בדיקות, לדוגמא - האם כמגייסי בודקים הייתם נכנסים לפרופיל של:
Credit company Isracard

או קריירות עבר כמו:
Photographer
Artist

איך אתם מצפים שיפנו אליכם מגייסים רלוונטיים - אם אינכם עולים בחיפושים, וגם לא בולטים לעין בין האחרים?

אגב - Looking for a job - זה טוב יחסית - אבל יהיה מעולה אם המילה Testing / QA תופיע.

עצה לי אליכם חבריי מחפשי העבודה - הקפידו לבדוק איך הפרופיל שלכם נראה ע"י מישהו שאינו מחובר אליכם !

תזכורת לגבי לינקדאין:
www.itcb.org.il/index.php?option=com_kun...=8&id=672&Itemid=632
עריכה אחרונה: 24 דצמ 2013 19:48 ע"י halperinko.
יש להרשם בכדי לכתוב בפורום.

חדשות מעולם הבדיקות

טיפים

לרשימה המלאה >>